Forever Living Products Scandinavia AB

En vinnande kombination

Svårt att komma igång med träningen? Nu finns det inga ursäkter längre. För att hylla september månads produkt, Aloe Heat Lotion, har vår Forever-ambassadör Annika Sjöö skapat en rolig träningsutmaning speciellt för dig och dina kunder. Alla kan vara med, du bestämmer själv nivån – men se till att ha Aloe Heat Lotion till hands, för det kan bli tufft ;) Vi ska nämligen göra plankan. I 30 dagar...

30 dagar för din form
För att alla som behöver ska ha hunnit få hem sina Aloe Heat Lotion kickar Annika igång sin Forever Plank Challenge den 1/10. Men redan nu har hon fixat lite uppvärmning till dig. Läs Annikas tips och titta på filmen nedan – så blir det mycket lättare att komma igång.


Fotograf: Fredrik Malmlund

Var med i min plankan-utmaning!

Alla har vi väl hört talas om den beryktade magövningen plankan? Plankan är en fantastisk övning för den som vill stärka upp sin bålstabilitet!

Plankan är också en övning som passar alla då den går att anpassa efter nivån på individen. Du kan t.ex. utföra plankan på knäna eller tårna samt dela upp tiden du står i plankan.

Är du sugen på att anta min utmaning? Stå i plankan 1 minut om dagen i 1 månad och känn hur din bålstabilitet förbättras!

Beroende på hur tränad du är sedan innan väljer du själv om du vill stå på knäna eller tårna samt om du vill stå i 1 minut i sträck eller dela upp i exempelvis 3 st. 20 sekundare!

Tekniken i plankan är A och O. Viktigt att tänka på är att hålla armbågarna rakt under axlarna samt behålla rak kropp under hela övningen.

När du står i plankan ska du korta avståndet mellan höftben och bröstben genom att tippa bäckenet bakåt (som om du har en svans mellan benen).

Pressa också upp skulderbladen och se till så att du inte ”faller ihop” ner mot golvet.

Lycka till!

Kramar Annika

 

Annikas instruktionsfilmFölj med på Facebook
Vi har skapat ett event på vår Facebook-sida, här kan du följa med i händelseutvecklingen dag för dag under hela challengen. Massor av pepp utlovas!

Tagga och vinn
Naturligtvis kör vi träningsutmaningen även på Instagram, under hashtaggen  #foreverplankchallenge. Tagga gärna dina bilder också – om vi får in bilder från fler än 100 deltagare lovar vi att några av er kommer att vinna något riktigt fint.