Aloe vera

Mjukgörande, fuktgivande och lugnande. Flitigt använd i en rad olika hud- och hårvårdsprodukter. Dessutom dricks den som kosttillskott av miljoner människor världen över. Det är svårt att inte älska Forever Livings produkter med Aloe vera.

Aloe Vera Gel

Populära Aloe vera från Forever Living Products

Det är kanske inte självklart att just arten Aloe Barbadensis Miller är den som används av Forever Living Products. Faktum är att av över 400 arter Aloe vera i världen är det denna suckulenta växt – med sina gröna, knubbiga blad – som utnyttjats för sina fantastiska egenskaper i över tusentals år – redan av de gamla grekerna. Aloe Barbadensis Miller är en subtropisk planta som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom vatten innehåller en unik blandning av ämnen. Denna värdefulla Aloe vera gelé är sedan starten 1978 basen för Forever Livings produkter.

Forever Living Products har verksamhet i mer än 160 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Alla våra produkter bygger på stabiliserad Aloe vera och genom att vi noggrant kontrollerar hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi garantera allra högsta kvalitet. Den höga och jämna kvaliteten har gett Forever Livings Aloe vera det prestigefyllda certifikatet IASC’s* Seal of Approval – och gjort Forever Living Products marknadsledande i världen.

*The International Aloe Science Council

ALOE VERA – FRÅN PLANTA, TILL PRODUKT, TILL DIG

Aloe vera-produkter av högsta kvalitet kräver råvaror av samma kaliber. Forever Living Products börjar från grunden med bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna i ett klimat med över 2 000 soltimmar per år. Varje planta tas som ett rotskott från ett moget exemplar. När plantan är ungefär tre år skärs de mogna bladen av för hand och transporteras vidare för att renas och stabiliseras. Att processen är snabb är oerhört viktigt för att råvaran ska hålla sig fräsch. Endast den finaste innergelén används från Aloe vera-bladen. För att inte utarma jorden praktiseras växelbruk.

Allt på Forever Living Products kretsar kring Aloe vera. Det avspeglas inte minst i kunskapen om Aloe vera och det breda utbudet av Aloe vera-produkter. Aloe vera från Forever Living älskas av oändligt många och marknadsförs av Forever Livings återförsäljare i drygt 160 länder.

 

Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför börjar vi från grunden och odlar vår Aloe vera på bördiga jordar med god växtkraft.
play

Aloe vera av högsta kvalitet

Forever Living Products arbetar hårt med att skapa kvalitet för att du som använder Aloe vera-produkterna ska bli nöjd – eller mer än nöjd. Därför ansvarar Forever Living för hela processen – från planta och produktion till transport och lagerhållning – och kontrollerar kontinuerligt kvaliteten i egna laboratorier. Det är en garanti för att en produkt från Forever Living Products alltid ska hålla måttet.

Forever Living Products egen forsknings- och utvecklingsavdelning utvecklar ständigt sortimentet för att passa marknadens förändrade behov och önskemål, eller uppdaterade regelverk och lagkrav. Alla ingredienser och användningen av dem i Forever Livings produkter är idag tillåtna inom EU och Skandinavien och anses vara säkra för konsument. Forever Livings Aloe vera-juice, till exempel, tillverkas enligt mycket strikta kvalitetskrav och är gjord på själva innerfilén av just arten Aloe Barbadensis Miller. Den tillverkas alltså inte av de yttre delarna av Aloe vera-plantans blad. Miljontals människor dricker tryggt Forever Aloe Vera Gel dagligen*.

Vi kan vår sak och litar på våra produkter. Det innebär att Forever Living utan tvekan kan erbjuda 90 dagars Nöjdkundgaranti. Det ger dig möjlighet att prova Forever Livings produkter med Aloe vera och se om du gillar dem. Om du inte är nöjd efter 90 dagar får du pengarna tillbaka – även om du använt din produkt. Enklare och tryggare kan det knappast bli.

Vill du veta mer om Aloe vera från Forever Living Products? Tveka inte att kontakta oss.

*Om du tar medicin eller följer en medicinsk behandling bör du som alltid rådgöra med en legitimerad läkare eller annan kvalificerad sjukvårdspersonal innan du börjar använda kosttillskott eller startar ett träningsprogram.