Din väg till aktiv hälsa

När det gäller träning och hälsa finns inga snabba genvägar. För att uppnå resultat måste du ha rätt mindset. Här är tre enkla vanor du kan följa:

 

  • Var aktiv varje dag
    Gör något varje dag, till exempel fem armhävningar varje morgon eller gå i 15 minuter. Detta ersätter inte din träning, men ger dig en boost att fortsätta med en aktiv livsstil.
  • Träna inte för hårt
    Om du tycker att träningen är för tuff så är det mindre troligt att du fortsätter med den. Så gå all in då och då, men få inte dåligt samvete de gånger du inte gör det.
  • Tänk över varför du äter
    Nallar du i kakburken när du känner dig trött, stressad eller nervös? Du är inte ensam! Hitta en eller flera kalorifria, stressreducerande aktiviteter som fungerar för dig; gå en promenad, ring en vän eller ta tio djupa andetag. Och ha alltid sunda alternativ i kylen som du kan mumsa på om nöden blir för stor.

 

Tips! Gå längre

10 000 steg om dagen räcker inte. Forskning visar att 11 000-12 000 steg per dag krävs för en hälsosam livsstil. Så på med kängorna och ge dig ut på en härlig promenad!

Hjälp på vägen

Oavsett om du rivit av ett ordentligt träningspass eller suttit stilla framför en datorskärm hela dagen och blivit stel, så kan en avslappnande och värmande massage vara precis vad du och din kropp behöver. Aloe Heat Lotion har en krämig konsistens och absorberas snabbt av huden. Allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor mjukar upp, mentol och metylsalicylat lugnar, och tillsammans med eukalyptusoljan ger de Aloe Heat Lotion den friska doften av mint. Innehåller givetvis även vår finaste Aloe vera.