The Business

Heltid, deltid – inom Network Marketing bestämmer du själv hur mycket du vill jobba.

Forevers affärsmöjlighet

Att bli återförsäljare av världskända Aloe vera-produkter för Network Marketing-företaget Forever är både kul och utmanande. Med ett målmedvetet arbete kan det dessutom bli väldigt lönsamt. Du bestämmer själv hur du ska utvecklas och vilka mål du vill uppnå. För många handlar det om att äga sin tid och kunna prioritera vad som känns viktigt i livet – att skapa sina egna villkor. Att vara återförsäljare för Forever innebär att du sköter din egen fristående verksamhet med stöd från Forever och kan påverka hur mycket du vill arbeta – och tjäna. Det är också en social tillvaro med spännande event, roliga utmaningar och chanser att resa över hela världen. Läs gärna mer om vad Forevers affärsmöjlighet inneburit för några av våra återförsäljare – och hur de funnit sin balans i tillvaron. 

Bli återförsäljare

För att bli återförsäljare hos Forever behöver du registrera dig i en annan återförsäljares team. Om du inte redan har en kontakt så kan du använda vår sökfunktion för att hitta återförsäljare nära dig.

The Forever Opportunity

Står du i valet och kvalet om detta är något för dig eller inte? Hämta gärna lite inspiration från The Forever Opportunity, en film om hur livet som Forever Business Owner kan vara.

Vad är Network Marketing?

Network Marketing eller direktmarknadsföring via fristående återförsäljare spås vara framtidens sätt att bedriva handel. Sedan starten 1978 har Forever Living Products utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen. Forever Living Scandinavia har funnits i 20 år och har kreditrating AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet. Det är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

Direkthandel har faktiskt funnits ända sedan tidernas begynnelse, men det är också en försäljningsform som idag fungerar bättre än någonsin förut, menar Krister Fraser, ordförande för Direct Selling Sweden. Hör Krister berätta varför det är så, och mycket mer, i vår film om Network Marketing.