Forever F.I.T.

 

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål.

I vår F.I.T.- familj är F15 den senaste medlemmen. F.I.T., som står för Foundation, Inspiration och Transformation, är utvecklat för att du ska få den hjälp du behöver för att behålla en hälsosammare livsstil.

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet till nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe vera Gel (köps separat) och kan då fortsätta med ytterligare 15 dagar i nivå 2.

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstils­­förändring för din hälsas skull.

 

Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Hur ser din aktiva livsstil ut? Välj den nivå i F15 som passar dig bäst:

F15 BEGINNER 1 & 2

”För en lyckad viktnedgång är det lika viktigt att ändra sitt tankesätt som att förändra kroppen.”

F15 Beginner passar dig som är i början, eller som vill börja, en aktiv livsstil. Programmet hjälper dig att förändra ditt förhållningssätt till mat och träning.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett träningsschema som gradvis ökar i ansträngningsgrad, tips som kan hålla din motivation uppe, goda och hälsosamma recept och information om hur du kan lägga upp din kost samt om hur olika råvaror kan påverka din hälsa. Programmet uppmuntrar och hjälper dig så att du kan behålla din nya, hälsosammare livsstil.

F15 Beginner lär dig hur du gör permanenta förändringar för din hälsas skull. 

Välj F15 Beginner om följande stämmer in på dig:

  • Du har inte börjat eller har nyss börjat med din träning
  • Du vill få guidning i hur du ska tänka om kost och träning för att skapa permanenta livsstilsförändringar
  • Du vill tydligt kunna mäta och följa upp dina resultat

 

 

INTERMEDIATE 1 & 2

”Förberedelse leder till framgång.”

Oavsett om du redan är aktiv, men inte ser önskade resultat eller om du är redo att ta nästa steg på din hälsosamma bana, så är Intermediete rätt val för dig.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett utförligt träningsschema som successivt ökar i ansträngningsgrad, goda och hälsosamma recept med tydlig information om hur olika råvaror påverkar din livsstil, hur du kan förenkla din kost, hur du undviker att falla för frestelser och värdefulla tips för att du ska nå dina satta mål.

F15 Intermediate tar din redan aktiva livsstil till nästa nivå.  

Välj F15 Intermediate om följande stämmer in på dig:

  • Du är regelbundet aktiv men vill ta din träning till nästa nivå
  • Du vill få hjälp med att strukturera upp din kost, träning samt dina kroppsmått och vikt för att nå dina mål
  • Du vill få en komplett guidning i hur din aktiva livsstil kan få positivt permanenta resultat

 

ADVANCED 1 & 2

”Din kropp är en maskin.”

Oavsett om du är en atlet som står på toppen av din karriär eller är mycket aktiv och söker nya utmaningar för att kunna nå nästa nivå, så uppfyller F15 Advanced dina behov.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett tufft träningsschema, information om vad du ska äta för att matcha din kroppstyp, hur du uppnår bästa resultat utefter dina förutsättningar och ett tydligt sätt att hålla koll på dina framsteg.

F15 Advanced fördjupar sig ytterligare i kostcirkeln, vilka råvaror som bäst matchar din träning och hur din dygnsrytm kan påverka ditt resultat. Du får recept på kost som matchar din träning och utförlig information om hur du tar dig framåt i din prestation.

F15 Advanced hjälper dig att nå optimala resultat och behålla dem.

Välj F15 Advanced om följande stämmer in på dig:

  • Du är högpresterande i din träning
  • Du söker nya, tuffa utmaningar
  • Du vill få en djupare kunskap i hur kost, träning och hälsa hänger ihop och påverkar dina resultat


Produkterna som ingår i F15 ser du här nedan:

 

2x FOREVER ALOE VERA GEL®

Originalet! Vår storsäljande Aloe vera-dryck består av handplockad Aloe vera. Avnjuts dagligen av miljontals människor världen över.

1x FOREVER FIBER™

30 portionsförpackningar. En portion ger dig hela 5 gram kostfiber – men minimalt med kolhydrater och kalorier.

1x FOREVER THERM™

60 tabletter. Kosttillskott med fullt fokus på ork och förbränning. Innehåller åtta vitaminer, däribland vitamin C, B2, B12 och Pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning. Forever Therm™ innehåller även extrakt av både grönt te, kaffe och guarana.

1x FOREVER ULTRA™

15 portioner. God shake med högvärdigt sojaprotein, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier gör att den passar lika bra som måltidsersättning vid viktkontroll som till mellanmål, proteintillskott efter träningen eller när du helt enkelt är sugen på något gott.

I och med vår PT online kan du se och följa med i hela tränings­programmen, från början till slut.

 

Alla träningspass i samtliga F15-program kan utföras var och när det passar dig. I och med vår PT online kan du se och följa med i hela träningsprogrammen, från början till slut. Träningsövningarna är anpassade efter de olika nivåerna i F15 och träningsvideos underlättar för dig när du ska lära dig dem.

Övningarna, precis som träningsprogrammen, ökar i svårighetsgrad i och med att du gör framsteg med din träning. I F15 ingår dessutom även träningspass för att värma upp och varva ner. Vår PT online har du tillgång till dygnet runt.

Recept

En matig sallad kan vara både mättande och god. Så här kan du göra en 500 kcal-lunch:

Koka ½ dl matvete. Servera med:

50 g lufttorkad skinka
30 g delad mozzarella
1 dl spenat
ruccolasallad
4 små plommontomater
1 msk rostade pinjenötter
Ringla över 1 tsk olivolja och pressad citron efter smak. Dekorera med färsk basilika eller timjan.

Fler recept hittar du i broschyrerna som ingår i F15-paketen.