Vinterlyster

Hur får hyn ny lyster under vintern?

Peeling är nyckeln för att återfå lystern i ditt ansikte. Den tar bort de döda hudcellerna samtidigt som cellförnyelsen stimuleras. Forevers R3 Factor är en smidig produkt som bidrar med tillräcklig mängd av syror för att kunna underhålla denna process varje dag under din fuktkräm. För en grövre kornpeeling kan du använda smoothing exfoliator 1–2 gånger i veckan.

Hur vårdar jag huden när det blir kallt?

Addera ett serum eller en booster under din vårdande dagkräm. Välj det serum som din hud har mest behov av – återfuktande, anti-age, lugnande, talgreglerande och så vidare. Vårt eget infinite by Forever firming serum är en produkt för alla som vill ge sin hud det lilla extra. Den hjälper till att hålla din hud fräsch och smidig längre, oavsett hudtyp. Ett serum penetrerar mycket djupare än en dagkräm och ger en förstärkt och mer behandlande effekt. 

Ditt bästa tips för att skämma bort huden lite extra?

En ansiktsmask är ett vårdande och skönt komplement till din dagliga hudvård. Sonya refining gel mask är en bekväm variant som jobbar under natten då du sover, bara att tvätta bort på morgonen. Vill du lyxa till det lite extra kan du gotta dig med en aloe bio-cellulose mask. Rengör huden noggrant, gör en peeling och applicera masken. Låt verka i ungefär 20 minuter. Tvätta inte ansiktet efteråt, utan massera in överblivet serum i huden. En underbar inpackning för torr vinterhy. 

Behöver man solskyddsfaktor på vintern? 

Vi behöver solljus för vårt välbefinnande och för D-vitaminproduktion, men tänk på att det alltid är viktigt att använda solskydd, även på vintern. Bästa sättet att skydda sig mot förtida rynkor, ojämn pigmentering och hudcancer är att använda solskyddsfilter – dagligen. Med protecting day lotion får du SPF 20, ett fint skydd en solig vinterdag.